SuperC koncentratdosering

Dispenser til præcis dosering af koncentrerede rengøringsmidler

SuperC er et komplet doseringssystem, beregnet for dosering af højt koncentrerede rengøringsmidler, direkte i flasker, spand eller til montering over en vask.

SuperC model 8501 til flasker

Sikker i brug

Super C betjenes ved at trække ud forneden i pumpegrebet. En låsemekanisme sikrer at håndgrebet ikke kan føres tilbage før man har taget en fuld dose, og en tidsforsinkelse sikrer derefter at man ikke kan tage en ny dose med det samme. Derved sikres at man får korrekt dosering hver gang.

Samtidigt er flaskemodellen indrettet så den ikke kan dosere, hvis der ikke er en flaske på plads, og de 2 andre modeller har et sikkerhedsgreb der skal udløses, før der igen kan doseres.  • Tekniske specifikationer

  • Detaljer

  • Galleri

  • Video

  • Brochure

Pumpe

Stempelpumpe

Dosering

Indstillelig:

5, 10, 15 eller 20 mL

Spærring

Indstillelig forsinkelse:

Ca. 10, 20 eller 30 sek.

Beholderstørrelse (mm)

Max. H231 x B100 x D130

Dimensioner (mm)

H338 x B168 x D147

Miljøvenlig

Enhederne giver 1 nøjagtig dose middel for hver aktivering, og en spærre forhindrer dobbelt dosering. Super C forhindrer derfor overforbrug og sikrer optimal virkning af de anvendte midler, og beskytter samtidig miljøet mod unødig udledning.

Nem installation

Super C er nem at installere, da den er helt mekanisk, og der hverken skal tilsluttes vand eller el. Alle nødvendige dele til monteringen medfølger.

Enheden findes i 3 forskellige modeller, til dosering i flasker, til dosering i spande eller rengøringsvogne, samt til montering over en vask eller lignende.