Nyhedsbrev - Bluetooth opgradering til BrightLogic doseringsenheder til tøjvask, januar 2019

Nyhedsbrev udsendt den 2. januar 2019, omhandler Bluetooth opgraderingen for BrightLogic doseringsenheder. BrightLogic enheder bestilt efter d. 1. februar 2019 bliver leveret med den nye Bluetooth kommunikation. Bluetooth teknologien skal sikre forbedret signal til dataoverførsel mellem brugers PC og BrightLogic enhed. 

Læs hele nyhedsbrevet her...

 

 


 

Nyhedsbrev - Ny Myriad dispenserserie og info om ferielukket, juni 2018

Nyhedsbrev udsendt den 13. juni 2018 omfatter nyheden om den nye dispenserserie 'Myriad', der nu er klar til levering i hele Skandinavien, samt info om ferielukket hos Scandinavian Instruments i ugerne 29 og 30.

Læs hele nyhedsbrevet her.

 

 


 

Interclean messe i Amsterdam, maj 2018

Scandinavian Instruments deltog i år sammen med vores leverandør Brightwell Dispensers Ltd, på deres to stande på Interclean messen i Amsterdam. Brightwell lancerede her deres nye dispenser serie "Myriad", der er en komplet serie til baderum, med unikke design muligheder. Design for eksempel dit eget skueglas, vælg en unik coating coating, der passer til dit brand eller få påtrykt dit logo på Myriad dispenserne. 

Se billederne fra messen her.

 

 

 


 

Hvad bør du overveje, når du skal vælge ny sæbedispenser?
Marts 2018

Søger du ny sæbedispenser løsning? Der findes et hav af muligheder og dispenser designs i dag, og det kan hurtigt blive en større udfordring at finde den rigtige løsning til din situation. Vi har samlet nogle tips og ting at overveje når du skal vælge den mest optimale dispenser løsning til din virksomhed. Læs vores guide her...

 

 

 

 


 

EcoMulti blandeautomat er VA-godkendt, men hvad vil det egentlig sige?
Februar 2018

Vi har skrevet en kort forklaring på hvad VA-godkendelsen betyder samt hvilke fordele, der ligger i at vælge VA-godkendte produkter. Find artiklen her...

 

 

 

 

 


Marts 2016

ECOMULTI blandeautomat

Januar 2017

Quantura doseringsenheder
til maskinopvask

Juli 2017

AUTOCUT dispenser

Nyhedsbrev - Marts 2016

Quantura doseringsenheder til maskinopvask

AUTOCUT dispenser