Profil

Scandinavian Instruments ApS er en mindre, danskejet virksomhed der tilbyder håndsæbedispensere, papirdispensere, elektroniske doseringsanlæg samt elektroniske styringsenheder. Virksomheden ligger i Harlev ved Århus, og har Skandinavien som sit geografiske salgsområde.

 

 

Historie

Scandinavian Instruments ApS blev etableret i 1967 som en handels- og ingeniørvirksomhed, med udgangspunkt i udvikling og produktion af elektroniske styresystemer til industriel anvendelse.
Fra begyndelsen har virksomheden fokuseret på udelukkende at tilbyde produkter og service af høj kvalitet.

Op gennem 70’erne bestod produktionen blandt andet af måleinstrumenter, beregnet til fysiklokalerne i de danske folkeskoler. Mange drenge og piger har utvivlsomt haft et voltmeter eller et amperemeter fra Scandinavian Instruments i hænderne i forbindelse med datidens fysikforsøg.

I begyndelsen af 80’erne udviklede Scandinavian Instruments ApS elektroniske styresystemer til filmfremkaldemaskiner anvendt i den grafiske branche. Snart udgjorde disse styresystemer hovedparten af virksomhedens omsætning, men i takt med computerens fremmarch blev vådfilmfremkaldelse snart afløst af digital billedbehandling, og markedet for styresystemer til filmfremkaldelse forsvandt som dug for solen.

I 1991 blev Scandinavian Instruments ApS overtaget af to ledende medarbejdere, som op gennem 90’erne stod for en videreudvikling af virksomheden med hovedvægt på elektroniske åbningssystemer, doseringsanlæg til væskedosering, niveaumåling og temperaturstyring.

I 2002 indgik Scandinavian Instruments ApS en aftale med Brightwell Dispensers Ltd. i England, der gennem 65 år har udviklet og produceret elektroniske doseringsanlæg samt papir- og håndsæbedispensere. Brightwell Dispensers Ltd. er internationalt anerkendt for at levere produkter at meget høj kvalitet. Således kunne der uden problemer etableres en aftale mellem de to virksomheder der indebar, at Scandinavian Instruments ApS blev eneforhandler i Skandinavien for Brightwell Dispenser Ltd.’s produkter.

 

I dag

Scandinavian Instruments ApS blev d. 1. januar 2012 overtaget af direktør Gert Kennedy, som har været medejer af virksomheden siden 1991. Scandinavian Instruments ApS er i dag blandt de førende leverandører af elektroniske doseringsanlæg samt sæbe- og papirdispenser i Skandinavien.

Med erfarne og engagerede medarbejdere tilbyder vi vore kunder et tæt og stabilt samarbejde, hvor produktkvalitet og service er nøgleord.

Det er ikke uden stolthed, at vi kan nævne solide samarbejdspartnere som Miele A/S, Abena A/S, Lemvigh-Müller A/S, Novadan ApS, Saniva Facility A/S, Stadsing A/S og Solar A/S på vores danske referenceliste.