BrightLogic WL4

Tøjvaskenhed med fire pumper

BrightLogic er et komplet program af avancerede doseringsanlæg, beregnet for præcis og driftsikker dosering af flydende vaskemidler til de fleste typer og størrelser vaskemaskiner. Systemet omfatter anlæg til dosering af 2 til 10 midler i maskiner med op til ca. 35 kg. kapacitet. Til industrielle vaskemaskiner se BrightLogic Industriel enhed.

Til systemet kan endvidere leveres forskelligt tilbehør, som for eksempel brugerbetjeningsenhed, manifolde og installationssæt.

 • Fra 2 til 10 pumper
 • Op til 20 programmer
 • Belyst display
 • Trådløs PC opkobling
 • Indgange for niveau alarmer
 • Slangeskift uden brug af værktøj
 • Kemikaliebestandigt kabinet

 

 • 360° visning

 • Detaljer

 • Tilbehør

 • Galleri

 • Video

 • Tekniske specifikationer

 • Downloads

Faciliteter

Pumperne i BrightLogic aktiveres af signaler der tages fra vaskemaskinen, og hver pumpe kan frit tildeles det styresignal der ønskes. Således kan hver pumpe programmeres til at blive aktiveret individuelt, eller modsat kan alle pumper aktiveres af det samme styresignal.

BrightLogic har mulighed for op til 20 doseringsprogrammer der kan vælges via en brugerbetjeningsenhed, eller som kan vælges automatisk af vaskemaskinen. Endvidere kan den anvendes sammen med ”intelligente” vaskemaskiner med eget doseringsprogram.

 

Programmering

Alle BrightLogic's funktioner kan programmeres på enkel vis ved hjælp af det indbyggede tastatur og display, men programmeringen kan med fordel foretages via en trådløs PC-opkobling, og det tilhørende program. PC programmet kan også anvendes til at aflæse driftsdata fra doseringsanlægget, hvorefter der kan udskrives rapporter, eller data kan eksporteres til for eksempel et regneark, til videre behandling.

 

Hurtig opsætning

Alle programmer kan gemmes på PC'en, og man kan derfor opbygget et bibliotek af opsætninger der er tilpasset ens egne midler, og de maskintyper man arbejder med. Når anlægget er monteret, kan man derfor på et øjeblik overføre det aktuelle program fra PC'en, og derved reducere installationstiden betragteligt.

 

Teknik

BrightLogic er udviklet med henblik på let installation, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger. Kabinettet er fremstillet i kemikaliebestandigt PP, og udformet så der er nem adgang til ledningsmontering. Og det belyste display og enkle tastatur gør programmeringen til en leg.

Pumperne er konstrueret så slangen kan skiftes uden brug af værktøj, og yderligere kan den udstyres med den nyudviklede BrightChem slange, der har ekstrem lang holdbarhed.

 

Brightlogic mixed pump

BrightLogic Mixed Pump Tøjvask system

Doseringsanlæg for flydende tøjvaskemidler, til vaskemaskiner op til ca. 100kg kapacitet. Kan dosere fra 2 til 10 forskellige produkter.

Billedet viser en udgave med 3 high-flow pumper, 1 enkelt pumpe og 1 dobbelt pumpe, for at give et indtryk af systemets fleksibilitet.

Brightlogiic high flow pump

BrightLogic High-Flow Tøjvask system

Doseringsanlæg for flydende tøjvaskemidler, til vaskemaskiner op til ca. 100kg kapacitet. Kan dosere fra 1 til 10 forskellige produkter.

Version med 6 high-flow pumper.

Brugerbetjening

Brugerbetjening

Placeres på vaskemaskinen og giver brugeren mulighed for at vælge det ønskede doseringsprogram, der kan præsenteres med navn, i det oplyste display.

 

 

Folietastatur

Folietastatur

Med et folietastatur er det let at vælge det rette doseringsprogram. Det selvklæbende folietastatur er blot 2,5mm tykt, og monteres direkte på vaskemaskinens forside.

 

 

MieleLogic Interface

MieleLogic Interface

Få direkte kommunikation mellem din BrightLogic doseringsenhed og MieleLogic vaskemaskine.

 

 

Manifold

Manifold

Anvendes hvis man ønsker kemien skyllet ind i vaskemaskinen med vand, gennem en enkelt slange.

 

Godkendelser

EMC 89/336/EEC - EN61000-6-2:2005 EN61000-6-4:2007

LVD 72/23/EEC - EN60335-1:2002+A2:2006

Forsyningsspænding

100-240VAC

Effektforbrug (max)

30W

Pumpeydelse (max)

 
- Standard
70 - 285 mL/min.
- HighFlow
285 - 870 mL/min.

Dimensioner (mm) 

Kontrol box - H266 x B285 x D166

Ekstra pumper - H186 x B140 x D166

Logo - H40 x B40

Vægt (ca.)

Kontrol box - 2,3 kg

Pumpemodul - 1,1 kg

*Pumpeydelse udregnet ved brug af vand og BrightChem tube.