Fordele ved Biocote® beskyttelse

Biocote beskyttelse til puslebord

Fordele ved Biocote® beskyttelse

De nye pusleborde fra Scan-In er beskyttet med Biocote®

 

Her giver vi et overblik over fordelene!

 

Biocote® er et antimikrobielt lag, der er en vedvarende, indbygget beskyttelse af produktoverfladen. Dette beskyttende lag sikrer, at mikromekanismer som bakterier, ikke kan klæbe til overfladen. Biocote® beskadiger skadelige celler og forhindrer mikrober i at reproducere. Biocote® kan fjerne 99,99% mikrober fra en overflade inden for 2 timer, mens de antimikrobielle egenskaber opretholdes. Biocote® tilbyder kontinuerlig beskyttelse, så produkter og overflader forbliver hygiejniske i længere tid.

Produkter fra Scan-In med biocote® beskyttelse er de nye lodret og vandret foldbare pusleborde til familievenlige toiletrum.

Share this post