Nyhedsbrev – Nyhed til familievenlige toiletrum

Puslebord i rustfri stål

Nyhedsbrev – Nyhed til familievenlige toiletrum

Nyhedsbrev udsendt den 24. juni 2019 præsenterer Scan-In’s nye udvalg af pusleborde til offentlige toiletrum. Puslebordene introduceres med en sommerkampagne på 20% rabat fratrukket den oprindelige pris. Derudover indeholder nyhedsbrevet oplysninger om Scan-In’s LinkedIn profil samt info som sommerferielukket i sommeren 2019.

Scan-In logo med Brightwell

PUSLEBORD

TIL DET FAMILIEVENLIGE TOILETRUM

Sommerkampagne: Få 20% rabat på alle pusleborde

 

Puslebord til offentlige toiletrum i rustfri stål

Som noget helt nyt, tilbyder Scan-In nu professionelle pusleborde til offentlige toiletrum. Puslebordene introduceres med en sommerkampagne på 20% rabat fratrukket den oprindelige pris. Alle pusleborde leveres med indbygget papirdispenser, til at sikre god hygiejne både før og efter brug af puslebordet. Den indbyggede papirdispenser er universal og kan anvendes til dine papirservietter.

Tilbuddet gælder hele sommeren 2019.


Se nyhederne først på LinkedIn

Følger du Scandinavian Instruments på LinkedIn? Her deler vi alle vores nyheder, nyeste support videoer, vigtig viden og meget mere inde for dispensere og dosering. Tryk på knappen nedenfor for at udforske Scan-In’s LinkedIn profil.


Scan-In holder sommerferie

Scan-In holder sommerferielukket i ugerne 29 og 30 (15. – 28. juli). Vi er tilbage igen mandag den 29. juli. Er dit lager klar til sommer? Tjek gerne om du har brug for noget inden ferien, og kontakt os.

Vi ønsker alle en dejlig sommer.

Share this post