Anden dosering

Her finder du alle vores pumper og doseringssystemer samlet, så du let kan finde det du mangler. Vores udvalg indeholder pumper til både opvask, tøjvask og rengøring.
Vi har et stort udvalg af forskellige produkter, der gør det muligt for dig at sammensætte præcis det doseringssystem du skal bruge. Vores pumper kan bruges alene eller sammen op til 10 ad gangen og kan desuden kombineres på tværs af flowrate og kapacitet, alt efter, hvad dit behov er.

Filter

Pumpe-kapacitet

Der er meget at tage stilling til når det kommer til valget af den rigtige pumpe, for der findes en lang række forskellige løsninger, der hver har deres klare fordele.
Der findes peristaltiske slangerulle-pumper og membranpumper helt uden sliddele. Alle versioner er lette at montere og kræver minimal vedligeholdelse.
Den peristaltiske pumpe findes både som high-flow og low-flow, der bestemmer, hvor meget kemi, der kan pumpes ud over en bestemt tidsperiode.

Stand-alone

Ønsker du ikke et indbygget doseringssystem med teknisk programopsætning, tilbyder vi også en stand-alone løsning med slavepumpe med tidsstyring eller hastighedsstyring.

Tilbehør

For at gøre doseringsprocessen endnu lettere, kan du finde tilbehør, der hjælper dig med at holde styr på din dosering. Brug for eksempel niveau målere til at kontrollere keminiveauet i dine kemibeholdere, og se gerne vores udvalg af konduktive og induktive prober til styring af konstant kemikoncentration i din vask.