Professionelle dispensere til offentlige rum
Er du på udkig efter professionelle dispenserløsninger til brug i moderne rum? Vi fører en lang række sæbe- og papirdispensere, både inden for ABS og rustfri stål.
Alle typer dispensere er universale, og kan derfor benyttes til de mest udbredte mærker inde for sæbe og papir. Vi har desuden mulighed for at tilpasse løsninger til netop dit behov, hvad enten det gælder dispensering af flydende sæbe, skumsæbe eller spray, samt manuel eller automatisk dosering. Vores modeller er nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet for at sikre en lang levetid og stort set uopslidelige pumper.
Alle vores produkter i ABS er produceret af Brightwell Dispensers Ltd. i England.

Filter


Modeller og fordele

Vi tilbyder et bredt udvalg af professionelle dispensere til brug i alt fra kontormiljøer, restauranter, offentlige toiletrum, sportshaller til andre rum, hvor der ønskes optimal hygiejne uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.
Vi tilbyder tre serier fra Brightwell som alle er universelle, så om end du leder efter dispensere til creme, skum eller spray så kan vi finde den rette dispenser til dig.

Modular‘ er vores mest populære serie, fremstillet i hvid ABS-plast. Denne serie indeholder 17 forskellige elementer med alt fra papirdispensere, gulvstandere til kontaktfri betjening. Her kan der nemt dannes et flow

Myriad‘ er en ny serie, der tilbyder unikke designløsninger, så dine dispensere fremstår skarpt og kan visualisere dit brand eller budskab.

Mercury‘ er eksklusive dispensere i sort ABS med front i rustfri stål.

Hvad enten du leder efter dispenser til papir eller sæbe, affaldsspande eller toiletbørster, så vil du opdage, at den kvalitet vi tilbyder er fremstillet til at holde – selv ved hyppig, daglig brug.
Den rette dispenser kan hjælpe dig med at højne både hygiejnen og udseendet af dit toiletrum.
Vælg mellem et stort udvalg af forskellige modeller, former, priser og funktioner for at finde det produkt, der passer bedst til dine behov.
Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig.