Dispensere

Dispensere
Er du på udkig efter robuste universaldispensere til professionelt brug i moderne design? Vi fører en lang række forskellige sæbe- og papirdispensere, både almindelig manuelle samt berøringsfri versioner.
Alle modeller på vores side er universalmodeller og kan derfor bruges sammen med de mest udbredte mærker indenfor sæbe og papir. Vi har desuden mulighed for at tilpasse dispenserne til netop dit behov, hvad enten det er flydende sæbe, skumsæbe eller spray. Ud over dette har vi nøje udvalgt modeller af yderst høj kvalitet for at sikre en lang levetid og stort set uopslidelige pumper.
Alle vores produkter i ABS er produceret af Brightwell Dispensers Ltd. i England.


Modeller og fordele
Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige dispensere til badeværelser inklusiv almindelige dispensere til toilettet, ABS dispensere, rustfri stål dispensere og industrielle dispensere.

  • Modular‘ er vores mest populære serie fremstillet i hvid ABS plast.
  • Myriad‘ er en ny serie i ABS med en lang række tilpasningsmuligheder for dig.
  • Mercury‘ er eksklusive dispensere i sort ABS med front i rustfri stål.
  • Qbic‘ er fremstillet i 100% rustfri stål i meget høj kvalitet.
  • Wings‘ er vores mest eksklusive model i 100% rustfri stål med en ’fingerfri’ overfladebelægning, der beskytter dispenseren mod pletter og fedtede fingre.

Hvad enten du leder efter dispenser til papir eller sæbe, affaldsspande eller toiletbørster, så vil du opdage, at den kvalitet vi tilbyder er fremstillet til at holde – selv ved hyppig, daglig brug.
Den rette dispenser kan hjælpe dig med at højne hygiejnen og udseendet af dit badeværelse.
Vælg mellem et stort udvalg af forskellige modeller, former, priser og funktioner for at finde det produkt, der passer bedst til dine behov.
Er du i tvivl eller har du et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.