Koncentrat dosering til erhverv

I denne kategori finder du blandesystemer og doseringsenheder, der hjælper dig med at dosere koncentrerede kemikalier korrekt. Enten i opblandet form ved tilkobling til vandforsyningen eller ved direkte dosering af kemi i en beholder eller køkkenvask. Doseringssystemerne er oftest placeret i industrikøkkener ved siden af vasken eller i rengøringsskabe i forbindelse med vandforsyningen.

Filter

Forskellige systemer til forskellige behov

Vi tilbyder to forskellige former for koncentrat dosering:

  • ECOMIX og ECOMULTI doserer en færdig opløsning af vand og koncentreret kemi. Disse blandesystemer monteres direkte på vandforsyningen. Ved hjælp af vandtrykket og en ventil specielt fremstillet til formålet, bliver kemikaliet suget ind i blandeautomaten, hvor det blandes med vand og doseres færdigopblandet direkte ned i din spand, sprayflaske eller gulvvaskemaskine. blandeforholdet i disse blandeautomater er let at indstille med det indbyggede, patenterede doseringshjul, som blot drejes til den position, der giver det ønskede blandingsforhold mellem vand og rengøringsmiddel.
  • ECOSHOT og ECOMINI doserer en indstillet mængde koncentrat. Disse systemer monteres for eksempel ved siden af køkkenvasken. Med ét tryk får du præcis den rette dosis koncentrat og dosen kan indstilles efter dine behov.

Med DrainWatch doseringsenhed sørger en motor for, at en forudbestemt mængde koncentrat doseres kontinuerligt. Enheden kan for eksempel benyttes til at forebygge tilstoppede rør til kloak. Med en timer er det muligt at indstille både hvornår og hvor ofte, der skal sendes en dosis afsted.

Vi tilbyder doseringsenheder specielt udviklet til at yde korrekt og sikker dosering hver gang, så du kan spare på kemien og opnå optimal rengøring.