Koncentrat dosering

Koncentrat dosering
I denne kategori finder du systemer, der hjælper dig med at dosere kemikalier korrekt. Enten i opblandet form ved tilkobling til vandforsyningen eller ved direkte dosering af kemi i en beholder eller køkkenvask. Systemerne er oftest placeret i køkkenet ved siden af vasken eller i rengøringsskabet i forbindelse med vandforsyningen.
Hvis du arbejder med skrappe kemikalier, kan det være en udfordring at få den rette dosis målt op hver gang uden at komme i direkte kontakt med kemien. De doseringssystemer som Scandinavian Instruments tilbyder, kan hjælpe dig med korrekt og sikker dosering hver gang, med præcis afmålt kemi opblandet med den rette mængde vand helt automatisk.


Forskellige systemer til forskellige behov

Vi tilbyder to forskellige former for koncentratdosering:

  • ECOMIX og ECOMULTI doserer en færdig opløsning af vand og kemi. Disse systemner monteres direkte på vandforsyningen. Ved hjælp af vandtrykket og en ventil specielt fremstillet til formålet bliver kemikaliet suget ind i vandet og den færdige blanding doseres direkte ned i din spand eller flaske. Koncentratdoseringen i disse systemer bliver gjort mulig ved hjælp af et patenteret hjul, som du kan indstille til den ønskede position og derved opnå det helt rigtige blandingsforhold mellem vand og sæbe eller kemi.
  • ECOSHOT og ECOMINI doserer en indstillet mængde koncentrat. Disse systemener monteres for eksempel ved siden af køkkenvasken. Med ét tryk får du præcis den rette dosis koncentrat og dosen kan indstilles efter dine behov.

Med DrainWatch doseringsenhed sørger en motor for, at en forudbestemt mængde koncentrat doseres kontinuerligt. Enheden kan for eksempel benyttes til at forebygge tilstoppede rør til kloak. Med en timer er muligt at indstille både hvornår og hvor ofte, der skal sendes en dosis afsted.

Alle ovenstående løsninger specielt udvalgt for at være er holdbare og samtidig gode løsninger for præcis koncentratdosering af kemikalier og sæbe.

You've just added this product to the cart: