Miljøvenlig dosering med EcoRange

EcoRange serien byder på miljøvenlige doseringsenheder og blandesystemer til dosering af koncentreret kemi. Udstyret med nye, patenterede funktioner til enklere indstilling af ønsket dosering, optimal brugervenlighed og nøjagtig dosering, er EcoRange produkter blandt markedets førende doseringsanlæg til erhvervsrengøring.
Tilføj dit eget logo til Eco serien og sørg for brand awareness ved dine kunder.

Filter

EcoRange – Miljørigtigt doseringudstyr til erhvervsrengøring

Automatisk blanding af kemi og vand

Mængdeberegning af kemi kan være besværligt og forsinke arbejdsprocesser. Eco serien indeholder en variation af produkter der kan udfylde forskellige behov indenfor industriel rengøring. Produkterne EcoShot og EcoMini er begge doseringsenheder, der giver en mængde kemi hvorefter der blot skal tilføjes vand. Ønskes der en totalløsning er EcoMix og EcoMulti gode løsninger. Da disse to er blandemaskiner der sørger for en korrekt mængde kemi i forhold til den ønskede mængde vand.

Miljøvenlig dosering

Dyk ned i EcoRange og så hvordan man nemt kan spare tid og produkt. Dosering af den rette mængde kemi sørger for at der ikke bliver brugt en overflødig mængde produkt, hvilket mindsker produktspild og gør rengøringen mere effektiv.
Én af Eco seriens værdifulde funktioner er det patenterede doseringshjul. Med doseringshjulet er det hurtigt og enkelt at ændre i blandingsforholdet mellem kemi og koncentrat. Denne enkle omstilling gør Eco serien alsidig og brugervenlig.

VA-godkendt

EcoRange er VA-godkendt og kan derfor installeres uden autorisation. Den nemme installation kan derfor foretages af kunden selv og processen for dig og kunden simplere.