Opvask dosering
Koncentratdosering til industrielle opvaskemaskiner produceret af Brightwell Dispensers. Vores løsninger tilbyder automatisk dosering af opvaskemiddel og afspændingsmiddel for større opvaskemaskiner. Vi tilbyder desuden løsninger til dosering af ét kemikalie til mindre maskiner.
Det anbefales altid at minimere kontakten mellem mennesker og stærke kemikalier i industrien. Doseringssystemerne du finder hos os, sørger for at den rette mængde opvaskemiddel og afspændingsmiddel konstant bliver tilsat og derved sikrer et jævnt og tilfredsstillende resultat.

Filter


Løsninger til forskellige behov

Vi ønsker at tilbyde holdbare og robuste løsninger til industriel brug for at sikre, at den rette mængde kemi altid bliver tilført på præcis det rette tidspunkt.
De mest udbredte doseringssystemer vi tilbyder til industriel opvask, er Quantura seriens store enheder, der kan dosere to forskellige kemikalier. Hvis dine behov er mindre end det, kan vi anbefale et Quantura system med kun én pumpe til ét kemikalie. De mindre doseringspumper kan indstilles til at tilsætte kemikalierne ud fra for eksempel tid eller hastighed.

Holdbarhed og vedligeholdelse
Løsningerne fra Quantura indeholder kun én del, der er modtagelig overfor slid – en peristaltisk slange, der er let at udskifte, når det bliver nødvendigt. Alt du behøver at gøre, er at klikke den brugte slange af og erstatte den med en ny – let og hurtigt.
Alt i alt tilbyder vi doseringsløsninger til opvask, der er nøje udvalgt for at give dig de bedste resultater hver gang igennem mange år.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!