Tøjvask dosering

Tøjvask dosering
Vi stiler efter at gøre vasketøjet lettere at få fra hånden med elektroniske doseringssystemer. Med vores populære BrightLogic doseringssystemer fra Brightwell Dispensers kan du automatisk indstille doseringen af vaskemiddel, blegemiddel og skyllemiddel så det passer til de individuelle programmer på dine vaskemaskiner.
Vælg mellem doseringsanlæg til enten én eller helt op til ti vaskemaskiner og brug din computer til at programmere de rette doseringer for hvert vaskeprogram. Du kan således styre, at hele processen foregår automatisk og at ingen kontakt mellem kemikalierne og huden er nødvendig.


Fordele ved alle systemer

Hvis du vælger BrightLogic doseringssystemet, får du ikke kun høj kvalitet, men også lang levetid. Motoren er designet til at vare ved og den indeholder derfor kun én del, der skal udskiftes – nemlig den peristaltiske slange, der bruges til at transportere kemikalierne fra kemibeholderen og ud til vaskemaskinen.
Hvis du ønsker at undgå peristaltiske slanger, kan du i stedet vælge et BrightLogic doseringssystem, der benytter membranpumper.
Blandt fordelene er også muligheden for at styre og programmere doseringssystemet fra din computer ved at bruge den gratis software, der medfølger. Alt du behøver at gøre, er at overføre dit færdige vaskeprogram fra din computer over på din BrightLogic doseringsenhed ved hjælp af en tilhørende trådløs Bluetooth dongle.

Ekstra fordele ved at vælge et SiCD2 centraldoseringsanlæg
Du behøver kun ét SiCD2 centraldoseringssystem til at styre op til 10 vaskemaskiner, og det bliver leveret til dig færdigmonteret og klar til at hænge på væggen – alt du skal gøre er, at forbinde systemet til vaskemaskinerne. Det er hurtigt, effektivt og let!
Når du vælger et SiCD2 centraldoseringssystem kan du designe en løsning, der passer til dine behov i både antal vaskemaskiner (op til 10) og antal kemikalier (op til 7).
Centraldoseringssystemet er desuden tilsluttet internettet, hvilket gør det muligt for dig at styre systemet og vaskeprogrammerne hjemme fra kontoret.

Det er, kort sagt, sikre, praktiske og økonomisk fordelagtige løsninger.

You've just added this product to the cart: