Om os

Totalløsninger af dispensere.blandesystemer.doseringsenheder.


Vores historie

Voltmeter produceret af Scan-In
Direktør Gert Kennedy
Modular sæbedispenser
Scandinavian Instruments logo S/H

Certifikater

Miljøet er en vigtig hovedspiller både i det private og i erhvervslivet. Hos Scandinavian Instruments har det altid været en væsentlig faktor at forhandle produkter af topkvalitet, hvilket for os også betyder, at vores produkter er produceret skånsomt for miljøet og består af miljørigtige materialer.

Derfor er Scandinavian Instruments blandt andet DPA registreret (tidligere WEE-System) for korrekt håndtering af elektrisk udstyr og afskaffelse heraf. Med DPA registrering er vi med til at tilskynde fremstillingen af miljøvenlige produkter samt at øge genbrug og korrekt udnyttelse af materialerne.

Blandt vores certifikater finder du også ISO 9001 og ISO 14001 som gælder for alle de dispenserings og doserings produkter vi forhandler gennem vores leverandør Brightwell Dispensers.

DPA registreringsbevis
ISO9001 certifikat
ISO14001 certifikat
VA-godkendt certifikat for EcoRange produkter

De mest populære produkter gennem tiden

EcoRange koncentratdosering er ét af vores produkter der fremme miljøvenlig dosering af kemi. Denne serie forhindrer overforbrug a kemi og gør rengøring med op til fire kemikalier simpel og brugervenlig. Se de forskellige produkter i EcoRange og vælg mellem doseringsenheder eller totalløsninger med både dosering og blandeautomat.

SiCD-2 centraldoseringsanlæg gør drift af industrielle vaskemaskiner simpelt. En dansk-udviklet teknologi der sammen med BrightLogic WL4 pumper tillader muligheden for at styre store mængder vaskemaskiner online. Dette er muligt med online konfiguration samt low-level fjernalarm, der tillader en servicemand at være ajour med maskinerne fra sit kontor.  Dette centraldoseringsanlæg, også kaldet multianlæg, kan designes helt efter dine behov sådan at tøjvasken er perfekt hver gang.

Modular dispensere er vores all-time bestseller når det kommer til dispensere. Med et tidløst design der kan fås både i manuel og berøringsfri er der mange muligheder ved Modular serien. Denne dispenser fås både til creme, skub og spray og kan derfor både dispensere desinfektion og sæbe. En feature der er god for virksomhedsbranding, er muligheden for at designe dispenserne med logo eller firmanavn.