EcoMulti blandeautomat er VA-godkendt, men hvad vil det egentlig sige?

EcoMulti blandeautomat i nyhedsbrev

EcoMulti blandeautomat er VA-godkendt, men hvad vil det egentlig sige?

Hvad vil det sige, at et produkt er VA-godkendt? Denne artikel giver en kort forklaring på hvad VA-godkendelsen betyder samt hvilke fordele, der ligger i at vælge VA-godkendte produkter som ECO-seriens blandeautomater.

 

VA-godkendelsen er en anerkendt dansk ordning for vand- og afløbsprodukter. VA er en godkendelse, der sikrer forbrugeren, at produktet lever op til den danske lovgivnings specifikke krav til vand- og afløbsinstallationer. Kravet siger, at produkter der monteres direkte til en vandforsyning, skal have en godkendt tilbagestrømningssikring. Sikres der ikke imod tilbagestrømning kan vandforsyningen i værste tilfælde blive forurenet.

Der findes forskellige godkendte metoder til at sikre mod tilbagestrømning. I EcoMulti blandeautomaten anvendes en intern VA-godkendt kontraventil. Alternativt ville forbrugeren være påkrævet at anskaffe og installere sin egen godkendte tilbagestrømningssikring imellem vandforsyningen og blandeautomaten.

Hos Scandinavian Instruments vægter vi samarbejdet med vores kunder højt. Det er vigtigt for os, at kunderne har tillid til os og vores produkter. Derfor er alle blandeautomater fra Scandinavian Instruments godkendt til VA mærket, hvilket sparer vores kunder for yderligere udgifter i forbindelse med installationen.

Se ECO-seriens blandeautomater her.

Kilde: Tilbagestrømningssikring af vandforsyningssystemer. (1. udgave, 1. oplag 2009). Rørcenter-anvisning 015. Teknologisk Institut

EcoMulti koncentrat dosering er VA-godkendt

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *