Nyhedsbrev – Myriad: Dine dispensere, dit design!

Myriad sæbedispenser unikt design

Nyhedsbrev – Myriad: Dine dispensere, dit design!

Nyhedsbrev udsendt den 14. marts 2019, præsenterer design mulighederne på Myriad dispensere til baderum. Med Myriad dispensere er det muligt at designe eget skueglas eller udsmykke hele dispenserens cover med et unikt billede.

Scan

Myriad: Dine dispensere, dit design!

Den nye Myriad dispenserserie fra Brightwell Dispensers åbner op for unikke design-muligheder af dine dispensere. Udsmyk dine Myriad dispensere med dit brand eller et iøjnefaldende billede, eller måske en reklame.

Myriad dispenser med unikt fotografi cover
På travle, offentlige badeværelser, er der god markedspotentiale som let kan udnyttes ved at udsmykke sæbedispenserne med dit budskab.

Ny MyPrint teknologi

Brightwell Dispensers er kommet med en ny teknologi til udførsel af de unikke dispenser covers. Ethvert højtopløseligt digitalt fotografi kan overføres til dispenser coveret i samme farver og høje opløsning. Selve processen sikrer at fotografiet bliver indarbejdet i dispenserens plastmateriale, således at fotografiet hverken falmer eller kan slides væk.

Vil du vide mere om mulighederne for unik design på Myriad dispensere? Kontakt os gerne, og vi vil guide dig til den bedste løsning for dit behov.

Share this post