Øg din ‘Brand Awareness’​ med Modular dispensere

Modular dispenser med forskellige skueglas

Øg din ‘Brand Awareness’​ med Modular dispensere

Befinder du dig i en virksomhed hvor kundekontakt har en væsentlig rolle? – Så har du nok været involveret i snakken om at skabe eller opretholde ’brand awareness’ hos potentielle, nuværende og ældre kunder.
Jagten på et genkendeligt brand er en løbende proces, og for de fleste er det også en kringlet rejse.
Læs med her og se vores forslag til øget brand awareness.

Enkle designløsninger med Modular

Med Modular dispenserserie har du mulighed for at streamline dit udtryk ved brug af farver og logo. På alle dispensere i Modular serien kan farven på skueglasset skiftes, så det passer til dit brand, og det er muligt at få påtrykt eget logo.
Ved brug af farver der er inkluderet i virksomhedens brand guide, er det nemt at associere en Modular dispenser med virksomheden. Dette kan forstærkes ved brug af logo på dispenserne. Denne slags direkte branding kan være en forsikring om højere genkendelighed.

Skueglassets mange farver giver også andre muligheder. Har du flere dispensere eller flere produkter, kan forskellige farvede dispensere bruges til navigation, så farven for eksempel afspejler om dispenseren indeholder gel, sæbe eller spray.

Modular sæbedispenser er multifunktionel og giver flere anvendelsesmuligheder for håndplejeprodukter end nogen anden dispenser på markedet. Med udskiftelige pumper er det muligt at dosere præcis det produkt der ønskes fra flydende sæbe, spray, skum, gel eller sæbe med slibemidler, pimpsten eller opløsningsmidler. Her har du mulighed for at få en tilpasset dispenser, der opfylder netop dine behov.

Modig branding med Myriad

Myriad dispenserserie er, ligesom Modular, designet med udskiftelige pumper der kan dosere alt fra flydende sæbe, spray, skum, gel eller sæbe med slibemidler, pimpsten og opløsningsmidler.

Med Myriad dispensere er det endnu lettere at skabe brand awareness da det her er muligt at anvende den såkaldte MyPrint teknologi. Med MyPrint teknologi laves et film af fuldkommen personaliserede billeder, der lægges som et slidstærkt cover på dispenseren. Derfor kan Myriad leveres med en utallige branding- og design muligheder.

Branding er ikke kun noget der sker uden for virksomheden, men også internt. Myriad gør det muligt at udtrykke budskaber enten via tekst eller billeder.

Det er også muligt at få Myriad i sort genanvendeligt plast. Design din Myriad lige som du vil og send det budskab der passer dig og dit brand.

Afhængigt af virksomhed og budskab, er der et væld af muligheder for at lave genkendelighed om dit brand. Prøv dig frem og kontakt os for mere information om, hvor du kan skærpe dit brand.

Se også
Mercury dispenserserien


Mercury er en dispenserserie med et seamless design.
Serien er designet i sort materiale og en front i rustfri stål. Dette giver serien en mulighed for at spille en betydningsfuld rolle i strukturering af smukt og moderne interiør.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *