Bliv klar til influenzasæsonen

Berøringsfri modular dispenser

Bliv klar til influenzasæsonen

 

Efterårets indtræden betyder håndtering af øget sygdom i hjemmet og på arbejdspladsen. Der er flere måder at mindske spredningen af bakterier og vira på arbejdspladsen. Hvordan gør du din virksomhed klar til influenzasæsonen?

Scandinavian Instruments ApS fokuserer på høj hygiejne på arbejdspladsen. Der værnes om det gode arbejdsmiljø uden at bruge store mængder tid eller ressourcer på sygdomshåndtering. Med dispensersystemer til sæbe, desinfektion og papir er det muligt at fremme den gode hygiejne.

Dispensere til forskelligt behov

Modular er den mest populære serie. Med stilrent design, høj funktionalitet og mulighed for at tilføje eget logo er Modular yderst fleksibel og kan ændres til at passe til dit brand og behov.

Myriad tilbyder unikke designløsninger med mulighed for at tilføje logo eller fuldt motiv på dispenseren. På den måde kan du få dine dispensere til at spille sammen med dit brand eller din indretning.

Mercury er eksklusive dispensere med front i rustfri stål. Denne dispenser er stilren og passer ind i et moderne miljø, der fordrer god hygiejne med et luksuriøst løft.

Sæbedispenser og spritdispenser

Dispenserne kan fås til sæbe- og desinfektionsmidler i skum og flydende form efter behov. Dispenserne er alle en del af en komplet serie af hygiejneprodukter inklusive papirdispensere og affaldsspande.

Gør desinfektion og god hygiejne nemt tilgængeligt

Med berøringsfrie dispensere til sæbe og desinfektion holdes hygiejnen høj året rundt og begrænser smitten ved sygdom på arbejdspladsen. En berøringsfri dispenser bidrager til kontrol af forbrug med en nøjagtig dosering hver gang.

Berøringsfri Modular dispensere fås med standere til gulv og bord. Derved kan du fokusere brugen af håndhygiejne der, hvor det er mest nødvendigt, uden at skulle foretage en fast installation.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *