Hvad bør du overveje, når du skal vælge ny sæbedispenser?

Sæbedispensere god håndhygiejne

Hvad bør du overveje, når du skal vælge ny sæbedispenser?

Søger du ny sæbedispenser løsning? Der findes et hav af muligheder og dispenser designs i dag, og det kan hurtigt blive en større udfordring at finde den rigtige løsning til din situation. Vi har samlet nogle tips og ting at overveje når du skal vælge den mest optimale dispenser løsning til din virksomhed.

1. Funktion

Først og fremmest bør du overveje, hvilke funktioner du leder efter i en sæbedispenser. Har du brug for en manuel sæbedosering eller en automatisk berøringsfri dosering? Og hvor skal dispenseren benyttes? Måske i et travlt badeværelse eller et værksted? Hertil behøves en robust dispenser med lang holdbarhed. Eller skal der installeres dispensere som en del af et moderne, designrigtigt kontor eller hotel? Så er god kvalitet og et smart design nøgleordene.

2. Pumpe og sæbebeholder

Dernæst er det vigtigt at tænke over, hvilken form for hygiejneprodukt du ønsker at dispensere. Har du for eksempel brug for en dispenser til almindelige cremesæbe, skumsæbe eller måske desinficerende spray? Dispenseren behøver den korrekte pumpe til denne opgave. Og en pumpe af god kvalitet, hvis du ønsker en dispenser med lang levetid. Pumpens kvalitet er meget afgørende for dispenserens holdbarhed.

Sæbebeholderen er også værd at skænke en tanke eller to. Et populært valg disse dage, er éngangs sæbeposer. Sådanne sæbeposer er ofte lidt dyrere i indkøb men sikrer optimal hygiejne, da sæben er forseglet og dermed beskyttet mod kontaminering udefra. En anden løsning er genopfyldelige sæbebeholdere, der er en billigere løsning, der samtidig kan give flere valgmuligheder for valg af sæbemærke. Dog beskytter denne slags beholdere ikke mod eventuel bakterievækst.

3. Design

Når du har en idé om den nødvendige funktionalitet og indre opbygning af din dispenser, er det tid til at overveje en lige så væsentlig egenskab – designet. Du tænker måske ikke at design er en specielt vigtig faktor for en ‘simpel’ sæbedispenser, men prøv at tænke over din egen opfattelse når du besøger et offentligt baderum. Først og fremmest, ser det rent og vedligeholdt ud? Når du skal vaske dine hænder, er det da logisk, hvordan den pågældende sæbedispenser benyttes, eller skal du forsøge et par gange for at få den til at dosere? Doserer dispenseren den rigtige mængde sæbe for at du kan rengøre dine hænder? Dette er alt sammen små detaljer, der har betydning for dit overordnede indtryk af baderummet – og dermed af ejeren af baderummet!

Doserings-funktion, kvalitet, pumpetype, sæbebeholder og brugervenligt design. Dette er mange egenskaber at overveje, og når du har fundet frem til, hvad du skal bruge, eksisterer det så overhovedet alt sammen i én og samme dispenser? Et populært dispensermærke til at opfylde specifikke behov er Modular serien, der er blevet udviklet på basis af alle disse overvejelser. Modular sæbedispensere har et fleksibelt design, der gør det muligt, at vælge mellem flere forskellige typer af pumper, sæbebeholdere og funktioner, og dermed samle præcis den dispenser du har brug for.

Se vores udvalg af sæbedispensere fra Modular dispenserserien, og find lige netop den dispenser du har behov for.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *