Modular berøringsfri dispenser //Begrænset kampagne

Modular dispenser på stander

Modular berøringsfri dispenser //Begrænset kampagne

Modular serien er blandt vores mest populære dispensere. Serien kommer i en række forskellige størrelser, der passer til mange formål. Vi har i øjeblikket en begrænset kampagne på vores Modular berøringsfri dispenser. Når du køber 7 berøringsfri Modular dispensere, får du nemlig en gratis gulvstander med i købet.

En velkommen tilføjelse til hverdagen:

Dispensere påsat en gulvstander kan give medarbejdere og gæster en mulighed for at desinficere hænderne uden at afbryde deres rutiner. . Denne opsætning gør det mere praktisk at bruge hygiejneprodukter og giver dig frihed til at placere standeren, hvor det passer bedst. Den flytbare stander giver mulighed for at din stander kan have forskellige roller og betydninger, alt efter den givne situation.

Dispenseren doserer præcise mængder sæbe eller desinfektion hver gang, hvilket giver dig større kontrol over dit forbrug, hjælper med at spare penge og minimere miljøpåvirkningen.

Bruger du Modular berøringsfri dispenser i et toiletrum kan den bruges sammen med Modular autocut papirdispenser, for optimal hygiejne. Det er i disse scenarier nemt at montere dispenseren direkte på væggen.


Gratis Gulvstander

Få en stabil og praktisk gulvstander helt gratis, ved køb af 7 Modular berøringsfri sæbedispensere!

Vi tilbyder berøringsfri dispensere til både liquid & foam.


Gør desinfektion nemt tilgængelig med en gulvstander i robust og holdbart materiale.Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Nem at installere og bruge:

Modular berøringsfri dispenser er batteridrevet og kan enten monteres på en stander eller let hænges op på væggen.
Dispenseren er udstyret med en batteribesparende “sleep-mode“-funktion, der sikrer optimal batterilevetid. Dispenseren er desuden udstyret med en kapacitiv sensor, der forhindrer utilsigtet sæbedosering.Husk, at skarp belysning eller direkte sollys kan forstyrre sensoren.

Alle Modular dispensere kan pin-kodes til dit sæbeprodukt, hvilket betyder, at dispenseren låses og kun kan bruges med dit produkt.

Funktionel hygiejne

Uanset om det er på kontoret, i køkkenet, værkstedet eller et helt andet sted, er god hygiejne afgørende. Med en berøringsfri dispenser monteret på en stander, er det nemt og bekvemt at desinficere hænderne i løbet af dagen.

Med Modular dispenserne kan du tilmed tilpasse udseendet efter dit eller din virksomheds behov. Tilføj eget logo og virksomhedfarver.
Lær mere om hvordan du kan øge din virksomheds ‘brand awareness’ med disse tilpasninger.Kontakt os – og lær mere om mulighederne
med Modular berøringsfri dispensere.

Vi vil gerne høre fra dig og hjælpe med at finde den bedste løsning for dine behov indenfor dosering og dispensering.Telefon: +45 8694 1211

E-mail: info@scan-in.dk

Scandinavian Instruments logo

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *