Fordele med EcoRange

EcoRange koncentratdosering

Fordele med EcoRange

 

Benytter din virksomhed kemi som allerede er fortyndet, eller står dine medarbejdere selv med opblandingsprocessen?
Hvis dine medarbejdere selv fortynder kemien fra koncentreret form, skal man være opmærksom på flere forholdsregler. Dine medarbejdere er for eksempel direkte udsat for koncentreret kemi, og forskellige sikkerhedsforanstaltninger bør tages i brug. Øget risiko for forkert dosering / overdosering kan også give en række problemer i den senere rengøringsproces.

Det kan i stedet være en god løsning at anskaffe sig en blandeautomat, også kendt som et blandingssystem. Med en blandeautomat kan jeres kemi doseres korrekt fortyndet i det ønskede forhold mellem vand og kemi. Du slipper helt for risikoen for fejldosering samt for kontakt mellem hud og koncentreret kemi. Desuden vil kemiopløsningen bliver doseret direkte i spand, sprayflaske eller gulvvaskemaskine, så hele processen sparer dine medarbejdere tid og besvær.

Vi anbefaler EcoRange seriens blandeautomater som et brugervenligt og miljørigtigt valg til dosering af jeres kemi.

Hvad er EcoRange?

EcoRange er en serie af miljøvenlige doseringsenheder og blandesystemer. Produkterne i EcoRange serien er blandt markedets førende doseringsanlæg til erhvervsrengøring, med brugervenlig og nøjagtig dosering.
EcoRange doseringsenheder består af EcoShot og EcoMini, som kan dosere en præcis mængde kemi til enkel opblanding. Disse produkter er optimale til storkøkkener og andre virksomheder med stort brug af samme type kemi. EcoRange blandeautomater består af EcoMix og EcoMulti. Disse blandesystemer leverer en opløsning af kemi, der kan bestemmes af brugeren. Opløsningen af koncentreret kemi kan på enkel vis justeres med det patenterede, indbyggede doseringshjul, som tillader at bruge EcoRange blandeautomaterne til rengøring af forskellig karakter. EcoMulti kan tilmed dosere fire forskellige typer opløst kemi ad gangen, hvilket gør blandeautomaten meget brugbar ved større rengøring.

EcoRange Fordele:

Mindre spild

Med EcoRange serien er det muligt at opnå mindre spild af kemi og optimere sit forbrug. Ved brug af EcoRange doseringsenheder eller blandeautomater, er det muligt at dosere nøjagtige mængder kemi. Doseringsenheder og blandeautomater gør desuden brugen af større beholdere kemi mere håndterbar. Her undgår dit personale at skulle dosere små mængder kemi fra store beholdere manuelt, hvilket både kan være besværligt for personalet og resultere i fejldosering. Ved brug af en EcoRange enheder er det muligt at spare tid og kemi, og dermed undgå unødvendige omkostninger.

Brug af EcoRange enheder til koncentratdosering betyder også en mulighed for at mindske indkøb af éngangsemballage. I stedet for at købe kemi i små flasker, kan EcoRange arbejde med større mængder, hvilket kan skabe mere plads på både hylderne og i miljøregnskabet, samtidig med det tilvejebringer indkøb af kemi til en billigere nettopris. Brugen af genanvendelige flasker og dunke til rengøringsmidler er en oplagt mulighed for at tage en grønnere vej, til en ren arbejdsplads.

Mere tid

Med et gnidningsfrit koncentratdoseringssystem er det muligt at spare store mængder tid. En stor facilitator for tidsbesparingen er manuelt arbejde.
Når større kemibeholdere kan benyttes, mindskes mængden af manuelt arbejde ved udskiftning af mindre kemidunke. Når kemien doseres automatisk, mindskes arbejdsbyrden, hvilket både sparer tid og mindsker risikoen for fejl i opblandingen.

Koncentratdoseringbeholdere med low flow

Flere produkter, mere tid

Med EcoMulti blandeautomat kan du fortynde op til fire forskellige koncentrater og dosere automatisk i ønsket blandingsforhold. Dette giver mulighed for enkel dosering til omstændigt rengøringsarbejde.

Kabinetter i 2L eller kabinetter i 5L, kan hjælpe med navigation mellem produkt og arbejde, såvel som

EcoRange blandeautomater kan bruges til både små og store rengøringsopgaver. EcoMix og EcoMulti blandeautomater fås i både high-flow og low-flow versioner. High-flow er beregnet til opfyldning af for eksempel spande, gulvvaskemaskiner og andre større beholdere, hvor low-flow er beregnet til opfyldning af mindre beholdere som sprayflasker.

Bedre rengøring

God rengøring er i høj grad afhængig af den rette type kemi, men også den rette mængde. For lidt kemi i en opblanding kan forsage en utilstrækkelig rengøring, hvor kemien ikke har mulighed for at arbejde som den skal. Omvendt kan for meget kemi også efterlade overflader, der bliver fedtede af kemien, og man får et unødigt højt forbrug af kemi.

EcoRange er en totalløsning med fokus på at spare tid, produkt og besvær. En besparelse der både giver økonomisk mening men også er med til at reducere virksomhedens klimaaftryk.
Du finder kombinationen af fordele i alle produkter i EcoRange serien, der spænder fra enkle doseringsenheder til automatiske blandeautomater.

Vil du vide mere om EcoRange og hvordan serien kan bruges hos dig, så kontakt os og få personlig vejledning af en kompetent medarbejder.  

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *