SiCD2 doseringsanlæg testing

SiCD2 doseringsanlæg test

SiCD2 doseringsanlæg testing


SiCD2 er et kompakt centraldoseringsanlæg, også kaldet et multianlæg eller multisystem, dedikeret til industrielle vaskemaskiner.
Med bare ét doseringsanlæg som dette, er det muligt at kunne dosere kemi til op til 10 vaskemaskiner.
En SiCD2 er enkel at installere, da den leveres som en totalløsning, gennemtestet og klar til ophængning og programmering.

Doserer du i stedet til en enkelt eller få vaskemaskiner, så kan et decentralt doseringsanlæg være den rette løsning for dig. Med et WL4 doseringssystem af serien BrightLogic, kan du dosere flere slags kemi på dine tøjvaskemaskiner. Få både en WL4, eller en af de andre versioner af BrightLogic doseringssystemer, til både intelligente og ikke-intelligente vaskemaskiner på op til 35kg kapacitet.

Se hvordan vi tester SiCD2-anlæg, før de forlader fabrikken:

Trin for trin

1. Opsætning og klargøring

Vores testproces begynder ved at SiCD2 doseringsanlægget monteres til en væg, strømforsyningen tilsluttes, og doseringsanlægget tændes.
Hovedprintet i SiCD2-anlægget kontrolleres, om hvorvidt det er opdateret med den seneste firmware-version.

2. Kontrollér og konfigurér

I anden del af testen etableres forbindelse mellem SiCD2-anlægget og en PC, for at teste og konfigurere systemet. Det sikres at forbindelsen til RJ45 (ethernet) og RJ12 porte (triggerbokse) fungerer korrekt. Systemet konfigureres med fabriksdata og logdata nulstilles.

3. Test magnetventiler og alarm for overtryk

Nu tilsluttes vand til systemet. Det kontrolleres at alt er 100% tæt og at der ikke er nogen lækager – herunder ved slanger, magnetventiler, samlinger mv..
Ved brug af PC software testes forbindelsen til magnetventilerne og pumperne i systemet. Denne kontrol foregår individuelt for hver magnetventil, der åbnes og lukkes både manuelt og via signaler fra PC’en. Dette vil bekræfte, at alt er korrekt installeret og fungerer, som det skal.

4. Nedregulér vandtryk

Efter denne grundige kontrol, skal vandtrykket reguleres ned til 2,5 bar. Ved dette tryk kalibreres en overtryksalarm, hvorefter vandtrykket nedreguleres til det ønskede driftsniveau på 1,5 bar.

5. Test alarm for lavt sæbeindhold

Det sidste skridt er at teste alarmen for lavt sæbeniveau. Denne alarm adviserer servicepersonale om lav beholdning af sæbe via SMS eller e-mail.


Efter disse tests er gennemført, tømmes systemet for vand og aftørres. Før det kan pakkes ned og sendes ud a huset, bliver SiCD2-systemet tilføjet til serveren, så det er klargjort til fjernadgang og alarmnotifikationer.

Herefter er SiCD2 doseringsanlægget klar til at sendes afsted og programmeres i marken.

God vask!


Hvorfor SiCD2?


SiCD2 centraldoseringssystemet bliver bygget præcis efter dine behov og leveres færdigmonteret,
klar til at hænge på væggen.

Se hvordan du kan spare tid på installationen, drift og vedligeholdelsen af din dosering til tøjvask med SiCD2,
i videoen herunder:

Kontakt os


– for mere information om SiCD2 doseringsanlæg og andre løsninger til opvask, tøjvask, dispensering og koncentratdosering.

Telefon: +45 8694 1211

Email: info@scan-in.dk

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *