Udstilling på Interclean messe 2022

Udstilling på Interclean messe 2022

 

Endelig blev det igen muligt, at mødes på Interclean messen i Amsterdam. Scandinavian Instruments deltog sammen med producenten Brightwell Dispensers, hvor vi tog imod de mange af jer, der kom og besøgte vores stand. På standen kunne man finde de velkendte klassikere inden for dispensere og doseringsenheder, men også nogle nyheder! 

Dispenser klassikeren Modular

På messen præsenterede vi blandt andet den populære dispenserserie Modular, som blev fremvist med nye muligheder inden for design i nye farver. Den klassiske Modular serie i hvid plast med blå dråbeformet skueglas, kan leveres med frit valg af sæbepumpe, så den passer specifikt til det tiltænkte sæbeprodukt. Desuden leveres dispenserserien uden forbrugsstoffer, så du frit kan source egen sæbe og papir.

BrightLogic tøjvaskdosering

Også den velkendte BrightLogic serie til dosering af kemi til tøjvask, var at finde på messen med diverse tilbehør som manifold og formelvælger. BrightLogic kan installeres med op til 10 pumper, så der kan doseres 10 forskellige kemikalier som BrightLogic enheden automatisk kan vælge ud fra de forud-programmerede vaskeprogrammer.

 

Nexus nyheden

Blandt nyhederne kunne man på standen finde Brightwell Dispensers’ kommende doseringsenhed ‘Nexus’. Nexus produceres med membranpumper, hvilket gør doseringsenheden vedligeholdelsesfri. Den vil ligesom BrightLogic serien kunne modelleres efter dit behov, så flere pumper kan bygges på, alt efter hvor mange forskellige kemikalier den skal kunne dosere. Nexus vil desuden komme med trådløs opsætning, der sparer installatøren tid og besvær med installation, programmering og opsætning af systemet. 

Bæredygtig dispenserserie

Og det bæredygtige svar på plastdispensere kunne naturligvis også findes på Brightwell Dispensers stand. Her blev Myriad dispenserserie præsenteret i 100% genbrugsplast. Samme gode kvalitet og funktionalitet som den originale Myriad serie, men nu i bæredygtig udgave. 

 

Det var en fornøjelse at kunne tage imod samarbejdspartnere, kunder, gamle venner og nye ansigter for denne omgang på Interclean 2022. Vi glæder os til at kunne tilbyde og assistere dig med vores produktsortiment fra Brightwell Dispensers.

 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *