Koncentratdosering med EcoMulti og EcoMix

ecomulti blandeautomat koncentratdosering

Koncentratdosering med EcoMulti og EcoMix

 

Dyk ned i ECO-seriens muligheder og oplev, hvordan den kan give dine kunder mere tid, mindre produktspild og nemmere rengøring.

ECO koncentratdosering giver automatisk blanding af koncentrat med vand til en brugsklar opløsning. Både EcoMix og EcoMulti blandeautomater er VA-godkendte og kan derfor umiddelbart tilsluttes almindelig vandforsyning uden brug af VVS-autoriseret personale.

Spar tid og besvær med ECO-serien

Med ECO produkterne kan du spare dine kunder for tid og kemi. Du kan præcisere den optimale mængde kemi til forskellige opgaver, uden at anvende hverken målebæger eller lommeregner. Betjeningen af ECO produkterne er enkel og intuitiv, ligesom selve installationen og indstillingen af enhederne kan foretages hurtig og sikkert pga. ECO-seriens fleksible design.

Med EcoMix og EcoMulti doseres den nøjagtige mængde kemi til den aktuelle rengøringsopgave. Derved undgås fejldosering og overforbrug af kemikalier. Du kan spare tid og gøre rengøringen brugervenlig for dit personale samtidig med, at du tager en miljømæssig- og finansiel forsvarlig beslutning.

ECO blandeautomaterne leveres i to versioner med EcoMix til dosering af ét koncentrat samt EcoMulti til dosering af fire koncentrater. Begge versioner leveres som hhv. ’Low Flow’ for fyldning af sprayflasker eller ’High Flow’ for fyldning af gulvspand eller gulvvaskemaskine.

Små, men vigtige detaljer  

Med en effektiv filtrering af forbrugsvandet sikres at ingen urenheder kommer ind i ECO blandeautomaterne. Eventuel rensning af vandfilter foretages nemt og uden at afkoble vandtilgangen.

EcoMix og EcoMulti er udstyret med et internt, patenteret doseringshjul, hvor justering af blandingsforholdet mellem koncentrat og vand kan foretages hurtigt og enkelt. Dette er specielt aktuelt ved ønske om at finjustere blandingsforholdet eller ved skift til et andet koncentrat.

Effektiv opbevaring af koncentrat

I ECO-serien finder du desuden aflåselige kabinetter til opbevaring af koncentrater. Med ECO kabinetter kan du anvende egne 2L eller 5L koncentratbeholdere, og den gennemsigtige front på kabinetterne giver mulighed for farvekodning af de forskellige koncentrater samt umiddelbart at kontrollere lav niveau i en koncentratbeholder.

Design og branding

Et lyst og enkelt udtryk er nøgleord for ECO-seriens design. Det er muligt at vælge mellem 5 farvede ringe, enten til navigation eller dekoration. De farvede ringe er gennemgående både på ECO blandeautomaterne og på ECO kabinetterne til koncentrater. Desuden medfølger brugervenlige piktogrammer med symboler i samme farver som de farvede ringe, der gør det endnu lettere at anvende ECO produkterne.

Endelig kan ECO produkterne leveres med dit eget, påtrykte logo, hvorved du kan øge dit brands synlighed og genkendelse.

 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *